Pige der bøster tænder Smilende dame Smilende ung mand Smilende teenager pige

Tandretning og retning af skæve tænder

Det er muligt at få rettet tænder hos tandlægen. Også som voksen.

I dag får flere og flere mennesker rettet tænder, enten  fordi tænderne er skæve og ikke ser pæne ud eller fordi de sidder forkerte i forhold til kæberne, sammenbiddet og tyggefunktionen. Oftest ses begge dele.


Ønsker du tandretning, men ønsker at undgå den synlige bøjle på tænderne?

Hvis ja, så er Invisalign tandretning en optimal løsning for dig. Med Invisalign-behandling kan du nemlig opnå et flot smil ved brug af en usynlig skinne på tænderne. Med andre ord kan Invisalign-behandling give dig et flot smil og selvtilliden tilbage.

Invisalign er et nyt og moderne system til at rette tænder, og her i TandlægeHuset tilbyder vi dig denne form for tandretning.

Er du interesseret?

Så bestilt en tid til en gratis konsultation.

Her kan vi guide dig igennem din personlige behandlingsplan. Før behandlingen påbegyndes, vil vi vise dig, via en virtuel 3D-model, hvordan dit smil bliver.

Prisen er individuel og afhænger af, hvor meget du skal have rettet og hvor mange skinner, der indgår i behandlingen. Den varierer typisk mellem 10.000,- og 35.000,- kr. Med i prisen får du en gratis tandblegning.

 Desuden har TandlægeHuset i Vinderup samarbejde med reguleringstandlæge Ane Juul i Herning og Søren Povlsen i Holstebro, som har stor erfaring med tandretning med faste bøjler