TandlægeHuset i Vinderup har stor erfaring med tandimplantatbehandling

Et tandimplantat er en kunstig tandrod i form af en titaniumskrue, der skånsomt sættes fast i kæbebenet. Et implantat kan bruges til at erstatte enkelttænder, som fundament for broer og kan hjælpe med at få løse tandproteser til at sidde helt fast.

Isættelse af tandimplantater

Et implantatet placeres der, hvor den naturlige tand tidligere har siddet. Ovenpå implantatet monteres en keramisk krone. Det færdige resultat er det tætteste, du kan komme på en ny naturlig tand, der ligner en naturlig tand og det føles stort set som en naturlig tand.

Implantatbehandlinger kan laves fra kæberne er færdige med at vokse i 20 til 22 års alderen og der er ingen øvre aldersgrænse for, hvornår behandlingen kan gennemføres.

Hvis du er sund og rask, har et implantat samme gode prognose som en naturlig tand og vi forventer, at behandlingen holder livslangt. Hvis du ryger og har parodontose, forringes prognosen markant på samme måde som for dine naturlige tænder.

 

Samarbejde omkring implantater

TandlægeHuset i Vinderup har i mere end 10 år haft et tæt samarbejde med tandlæge Steffen Lund, der udelukkende arbejder med (dento-alveolær) kirurgi, med særligt fokus på implantatbehandlinger. 

Steffen har ca. 15 arbejdsdage om året i TandlægeHuset i Vinderup, hvor han assisteret af sin hustru Birthe, der varetager de kirurgiske dele af implantatbehandlingerne. De efterfølgende protetiske overbygninger på implantaterne laves af tandlæge Jan Vang Madsen.

 

Erfaringsudveksling 

Tandlæge Jan Vang Madsen er medlem af DSOI (Dansk Selskab for Oral Implantologi) og Jysk Implantatforum. Jysk Implantatforum er en sammenslutning af 17 tandlæger, der mødes ca. 8 gange om året for at udveksle erfaringer og udvikle fælles standarder for at højne kvaliteten af implantatbehandlingerne.

Andre behandlinger

Mød medarbejderne

Vi er et imødekommende og venligt team, der vil være de bedste indenfor vores område. 

mød os

Book din tid

Benyt vores online booking til at bestille tid ved tandlægen. Du kan også kontakte klinikken på telefon eller mail.

BEstil tid