Tandlægeskræk skal ikke være skyld i dårligere tænder

Hos TandlægeHuset Vinderup har vi et helt særligt ønske om, at den tandlægeskræk, der præger så mange danskere, ikke skal være skyld i dårligere tænder – ikke i vores hus.

Anderledes behandling af tandlægeskræk

Det er efterhånden blevet vores varemærke, at vi gør tingene på en lidt anden måde for at forebygge tandlægeskrækken.Vi hører tit fra vores patienter, at vi er anderledes end, hvad de er vant til. For det er nok ikke ord som hygge og hjemlighed, man typisk forbinder med tandklinikker – snarere tværtimod. Men netop de hjemlige rammer er med til at mindske tandlægeskrækken og give tryghed.

 

Vi tager os altid god tid til vores patienter

Det er vigtigt for os at understrege, at tandlægeskræk er helt almindeligt. Derfor tager vi os altid god tid til dialogen med dig som patient. Udover at det kan føles ubehageligt at åbne munden op på en klinik, er der også nogle, der oplever tandlægeskræk af økonomiske årsager. I den forbindelse er det vigtigt for os, at vores patienter ved, at de ikke skal være nervøse for den økonomiske del. Vi finder altid en løsning, der kan tilpasses deres økonomiske situation og det aktuelle tandproblem.

 

Hvordan du selv kan arbejde med din tandlægeskræk

Frygt bygger sig op over tid, og vi anbefaler derfor regelmæssige tjek af dine tænder. På den måde afmystificeres tandlægebesøget, som ikke længere kun forbindes med smerter eller ubehag.

Det er en proces at komme af med tandlægeskrækken, men vores erfaring siger os, at man kommer langt med en god dialog. Tøv derfor ikke med at sætte ord på dine behov hos os.

Vi har patienter fra både Skive, Struer, Holstebro og omegn, og du skal derfor heller ikke tøve med at række ud, hvis postnummeret ikke er 7830 Vinderup - her er alle velkomne.

Andre behandlinger

Her finder du os

TandlægeHuset Vinderup ligger mellem Holstebro, Skive og Struer.

sE kort

Finansiering af din tandbehandling

Vi kan tilbyde dig finansiering af din tandbehandling gennem Sundhed+ 

Læs mere